Μετάβαση στο περιεχόμενο. | Μετάβαση στην πλοήγηση

Τμήματα
Προσωπικά εργαλεία
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Ειδήσεις Δημοσιογραφική Διάσκεψη του Συνδέσμου Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια
Πλοήγηση
Είσοδος


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Νέος χρήστης;
 

Δημοσιογραφική Διάσκεψη του Συνδέσμου Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Συνάδελφοι 25/11 - 10/12 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που αφορούν την καταπολέμηση της ΒΙΑΣ. Είναι ευκαιρία να κάνετε και εσείς κάποια δράση στο σχολείο σας για αυτό. Οι μαθητές μπορούν να ετοιμάσουν αφίσες και να αποταθούν στους αρμόδιους φορείς για πληροφορίες. Αυτές τις πληροφορίες μπορούν να τις δώσουν στους γονείς τους. Μπορούν ακόμα να παρακολουθήσουν ένα σχετικό φιλμάκι και να το συζητήσετε μαζί τους στην τάξη.

Ο δείκτης επιτυχίας για τη βία υπάρχει. Ο λόγος που δεν ετοιμάστηκε ακόμη κάτι για αυτό είναι επειδή γνωρίζετε αρκετά το θέμα (όπως έγινε και με τα θέματα διατροφής:θρεπτικά συστατικά, πυραμίδα και ομάδες).

Αυτή τη φορά όμως στόχος μας είναι η πρόληψη και να ενημερωθούν για τις δομές που υπάρχουν σχετικά με τα θέματα της βίας, έτσι ώστε να μην είναι απλοί θεατές ή θύματα αλλά να κάνουν κάτι γι΄ αυτό...

Καλή συνέχεια

Με εκτίμηση

Σύλια Λουκαΐδου

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώΑγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Ο Σύνδεσμος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια σας καλεί στην Δημοσιογραφική Διάσκεψη που διοργανώνει επί ευκαιρία των επικείμενων Παγκόσμιων 16ήμερων Δραστηριοτήτων ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών25/11 - 10/12/2012, για ανακοίνωση του προγράμματος δραστηριοτήτων του.

Η διάσκεψη θα γίνει στην Δημοσιογραφική Εστία στις 23/11/2011 και ώρα 11πμ με την παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, κύριο Λουκά Λουκά και εκπροσώπων από συνεργαζόμενες Οργανώσεις.

Θα ακολουθήσει δεξίωση

Παρακαλώ απαντήστε κατά πόσο θα παρευρεθεί εκπρόσωπος σας στην διάσκεψη.Με εκτίμηση,
Γιώργος Φιλίππου
Λειτουργός Έρευνας και Ανάπτυξης
Σύνδεσμος Πρόληψης
και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια
Λεωφόρος Αγλαντζιάς 53, 
2108. Αγλαντζιά, Λευκωσία
Τήλ: 22 330599
Φάξ: 22 462930
Ηλ.Ταχ: domviolence@cablenet.com.cy
Ιστοσελ: www.domviolence.org.cy

Ενέργειες Εγγράφων